کمیته تحقیقات دانشجویی دانشکده تغذیه و علوم غذایی
ریاست دانشکده : جناب آقای دکتر سیاوش باباجعفری
معاون پژوهشی دانشکده: سرکار خانم دکتر زهرا سهرابی
سرپرست هیئت علمی کمیته تحقیقات و فناوری دانشکده: جناب آقای دکتر محمدجعفر دهزاد mj.dehzad@gmail.com
دبیر دانشجویی کمیته تحقیقات دانشکده: سرکار خانم پردیس رحیمی pardisrahimi173@gmail.com
اعضای شورای مرکزی کمیته تحقیقات دانشکده:
واحد آموزش
واحد پژوهش
واحد فناوری
واحد انتشارات
واحد تور و بازدید علمی
واحد روابط عمومی
☑ تاریخچه
☑ اهداف کمیته تحقیقات دانشکده تغذیه و علوم غذایی
1-کسب دانش و تجربه در امر پژوهش و کمک به توسعه ایده های پژوهشی دانشجویان
کمیته تحقیقات این دانشکده اهداف مصممی را در راستای ترویج و ارتقا فرهنگ پژوهش و ایجاد یک محیط مناسب برای رشد علمی و عملی دانشجویان و ایجاد فرصت های مناسب برای شکوفایی استعداد ها در نظر دارد. و به ساماندهی امور پژوهشی دانشجویان و تشویق دانشجویان به امور پژوهشی می پردازد. هم چنین انجام فعالیت ها و طرح های پژوهشی در شاخه های مختلف یه منظور دستیابی همه جانبه به اهداف مذکور.
برنامه کمیته تحقیقات دانشجویی دانشکده
☑ فعالیت در کمیته
☑ حوزه فعالیت ها و برنامه های آینده:
- حمایت از طرح های تحقیقاتی
- تشکیل هسته های علمی درون دانشکده ای
- همکاری در برگزاری ژورنال کلاب
- برگزاری کارگاه های آموزشی
☑ بخش ها:
- آموزش
- ترویج هسته های علمی
- روابط عمومی
☑ هسته های پژوهشی
پست الکترونیک
آیدی اینستاگرام
☑ آدرس محل استقرار کمیته تحقیقات :